colorectal flag

Megkezdte működését a Colorectal Vastagbélközpont. Célunk, hogy elsőként nyújtsunk olyan kimagasló, korszerű és teljeskörű ellátást, amely specifikusan és célzottan csak a vastagbél daganatos és egyéb megbetegedéseit fedi le. Így azok a betegek, akik ilyen problémával szembesülnek, fókuszált, gyors és hatékony ellátásban részesülhetnek az erre a szakterületre specializálódott, ebben kimagasló szaktudású orvosoknak és szakembereknek köszönhetően.

A Colorectal csapat magja olyan orvos-specialistákból áll, akik a vastagbél daganatok és egyéb vastagbél megbetegedések diagnosztikájában, műtéti és gyógyszeres kezelésében a legmagasabb fokú képzettséggel, sok éves hazai és széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. A csapat további tagjai ̶ onkopszichológus, dietetikus és sztómaterápiás nővérek ̶ , mind olyan magas fokon képzett és tapasztalt szakemberek, akik segítik és kiegészítik orvosaink munkáját.

www.colorectal.hu

Honlapunkon megtalál minden információt a rendelésekkel, kapcsolatfelvétellel és szakembereinkkel kapcsolatban.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Geomedical Orvosi Központ

Központunk járóbeteg részlege a Geomedical Orvosi központ bázisán és azzal szoros kooperációban működik, mint önálló szakmai egység.